page contents
{{ctrl.notification}}

صفر تا صد ویزای شینگن برای سفر به کشورهای اروپایی

سفر به کشور های اروپایی مخصوصا کشورهای حوزه شینگن، برای ما ایرانی ها یکی از سخت ترین پروسه های گرفتن ویزا رو دارن و خیلی از مسافرها واقعا نمی دونن که چطوری میشه این پروسه رو راحت تر طی کرد.
گاهی اوقات ممکنه شما مسافر کشور های ناحیه شینگن نباشین اما مجبور باشین که با خرید بلیط هواپیما سفرتون، در یکی از کشورهای حوزه شینگن توقف داشته باشین که در این صورت هم به ویزای شینگن نیاز دارین.

جالبه بدونین که برای دریافت ویزای شینگن حالت ها و انواع متفاوتی وجود داره که با داشتن اطلاعات کافی راجع به هر نوع ویزا، دریافت ویزای شینگن واستون راحت تر میشه.

در ادامه این مطلب، با معرفی انواع ویزای شینگن با وبلاگ آواسیر همراه باشید. 

ویزای شینگن

حوزه ی شینگن 26 کشور جذاب داره که با گرفتن ویزای شینگن می تونین به راحتی هر کدام از این 26 کشور سفر کنین.

اگه برای بازدید از جاذبه های توریستی قصدر دارین ویزای شینگن بگیرین، بهتره کشوری رو برای درخواست ویزا انتخاب کنین که بیشتر توریستی باشه تا پروسه دریافت ویزا تون راحت تر باشه.

بلیط هواپیما سفرتون به حوزه شینگن، باید بلیط هواپیما کشوری باشه که ویزاتون رو صادر کرده.

اگه اعضا خانواده و یا دوستی ساکن اروپا و ناحیه شیگن دارین، بهتره ازشون بخواین تا واستون دعوت نامه بفرستن چون این موضوع احتمال ویزا گرفتن تون رو بیشتر می کنه.

انواع ویزای شینگن و نوع مناسب برای سفر توریستی:

ویزای شینگن نوع  A

 ویزای ترانزیت فرودگاهی برای توقف فرودگاهی در کشورهای ناحیه شینگن (Airport Transit Visa) هست.

در صورتی که شما با خرید بلیط پرواز یک کشور مجبور به استفاده از سالن ترانزیت فرودگاه در محدوده شینگن بشید به ویزای شینگن نوع A نیاز پیدا می کنین. 

و اگه ویزای ترانزیت فرودگاهی برای ورود به ناحیه شینگن رو نداشته باشین، حق خروج از فرودگاه رو ندارین.

متاسفانه ایران جزو 18 کشوری هست که مسافرهاش برای توقف در کشورهای حوزه شینگن، به ویزای ترانزیت فرودگاهی احتیاج دارن.

ویزای شینگن نوع  A

ویزای شینگن نوع  B

ویزای شینگن نوع B  که  یک ویزای ترانزیت با اعتبار 5 روزه در ناحیه ی شینگن بود؛ در حال حاضر وجود نداره و منسوخ شده!

ویزای شینگن نوع  C

ویزای مورد استفاده برای سفر های توریستی، ، ویزای شینگن نوع C هست که بیشترین درخواست رو در بین انواع ویزای شینگن داره.

البته اگه برای دیدار از دوستان و خانواده یا شرکت  در نمایشگاه تصمیم  سفر به کشورهای حوزه شینگن رو دارین باید برای دریافت ویزای شینگن نوع C  اقدام کنین.

ویزای نوع  به سه دسته یک بار ورود، دو بار ورود و چند بار ورود (مولتیپل) تقسیم میشه.

ویزای شینگن نوع C؛ در واقع یه ویزای کوتاه مدت هست که به مسافرها اجازه میده که در یک بازه زمانی 180 روزه، به مدت 90 روز (پیوسته یا نا پیوسته) در کشورهای عضو شینگن اقامت داشته باشن.

 این نوع ویزا به اسم ویزا یونیفورم (Uniform Visa)  هم شناخته میشه.

ویزای شینگن نوع  C

ویزای نوع  D

برای تحصیل و یا تجارت و کار در کشور های ناحیه شینگن ، به  ویزای نوع D احتیاج دارین،  که البته این نوع ویزا دیگه ویزای شینگن محسوب نمیشه و بهش ویزای ملی (National Visa) میگن که طولانی مدت هست.

مدارک لازم برای درخواست ویزای شینگن: 

درخواست ویزای شینگن

1- فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای شینگن برای ورود به کشور دلخواه 

2- شناسنامه و کارت ملی

3- گذرنامه (پاسپورت)

4- سه قطعه عکس رنگی زمینه سفید

5- اسناد ملکی و مدارک شغلی و منابع مالی:

 -مدارک شغلی مانند روزنامه رسمی یا جواز کسب و  گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی اشتغال به کار

 -پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر

 -سند ملکی به نام شخص درخواست کننده

 -بلیط هواپیما رفت و برگشت به کشور مقصد

 -اصل و ترجمه سابقه بیمه تامین اجتماعی

 -بیمه مسافرتی

 -برگه تائیدیه رزرو هتل (واچر) که نشون میده رزرو هتل تون رو انجام دادین

 -دعوت‌نامه ( در صورتی که دوست و فامیل در کشور مورد نظر داشته باشد)

اخذ ویزای شینگن

دلایل پذیرفته نشدن ویزای شنگن:

1. سوابق کیفری

2. مدرک مسافرتی نادرست

3. توضیح ناکافی برای هدف از سفر و موقعیت اقامتی از قبل برنامه ریزی شده

4. پاسپورت معیوب

5. کمبود تاریخ اعتبار پاسپورت

6. عدم اثبات برنامه سفر

7. نامه ارجاع نامعتبر

8. عدم توانایی برای امرار معاش

9. مدرک ازدواج یا ولادت غیر قابل قبول

10. بیمه مسافرتی نامعتبر

11. عدم اثبات دارا بودن محل اقامت در مقصد

 

date_range جمعه ۱۷ اسفند ۱۳۹۷ remove_red_eye 202 بازدید favorite_border 0 chat 0
ثبت نظر
chat 0